Nemzetközi foci

Hétfőn indul a futball Európa-bajnokság jegyértékesítésének második szakasza

CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Hétfőn indul a jövő évi, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza.

A német szövetség (DFB) a szombati, hamburgi csoportsorolás és az órára lebontott program kihirdetése után ismételten hangsúlyozta, hogy ezúttal egymillió belépőt adnak el, ugyanakkor a házigazda válogatott – amely éppen a magyarokkal került azonos négyesbe – mérkőzései iránti kereslet meghaladja a kínálatot.

A szervezők az előzetes jelentések alapján azzal számolnak, hogy a németek csoportriválisai – köztük a magyarok – jelentős számú szurkolóval érkeznek majd nyáron az országba.

A magyarok Svájccal június 15-én, szombaton 15 órától játszanak Kölnben, majd június 19-én, szerdán 18 órától a házigazda Németország ellen folytatják szereplésüket Stuttgartban, végül Skóciával június 23-án, vasárnap 21 órától találkoznak szintén Stuttgartban.

Az ebben a szakaszban értékesítendő jegyekre már lehet regisztrálni és jelentkezni, ki milyen mérkőzésre és milyen árkategóriában szeretne vásárolni, túljelentkezés esetén pedig január végén sorsolják ki, kik kaphatnak belépőt.Az első körben 1,2 millió jegyet adtak el a szervezők a jelentkezők között, ekkor még csak a házigazda válogatott csoportmérkőzéseinek helyszíne és dátuma volt ismert.

A legolcsóbb belépők 30 euróba (11 400 forint), a legdrágábbak 1000 euróba (380 ezer forint) kerülnek.

A 24 csapatos Eb-t június 14. és július 14. között rendezik Németország tíz városában.

(MTI)

Kapcsolódó
Ezért hallatszottak pornós nyögések az Eb-sorsolás alatt
Pont, amikor Svájcot a magyar csoportba sorsolták.
Olvasói sztorik