Nemzetközi foci

Török újságíró kavart botrányt a Barcelonánál

Jürgen Kessler / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Jürgen Kessler / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A török sajtó teljesen felbolydult, amikor Burhan Can Terzi megosztotta egy érdekesnek tűnő átigazolás részleteit. Az újságíró szerint a Galatasaray vezetői megbeszélést folytattak Ilkay Gündogannal, aki jelezte, ott hagyná a Barcelonát, mert nem akar visszavonulni anélkül, hogy nem viselné az isztambuli klub mezét.

A Superhaber.com azt is felvázolta, hogy Gündogan kivásárlási záradéka 400 millió euró, de egy világsztárért megérné.

Nem hagyta szó nélkül a hírt a Barca sztárjának ügynöke és testvére, Ilhan Gündogan, aki kategorikusan cáfolta a pletykát, és kijelentette, hogy a 33 éves játékos abszolút elkötelezett Barcelona mellett.

A sajtó kijelentései nem tükrözik az igazságot. Senkivel sem találkoztam a Galatasaraytól, hogy Ilkayról beszéljek. Semmiféle fejlemény nem történt ezzel kapcsolatban. Ezt szeretném világossá tenni. Sem én, sem Ilkay nem értjük, honnan jött ez a hír

jegyezte meg.

A német válogatott középpályás a nyáron írt alá a katalánokhoz két évre, miután szerződése lejártával távozott a Manchester Citytől.

A Barcelonában azonnal kulcsjátékossá vált, eddig 17 meccset játszott a szezonban, átlag 85 percet a pályán töltött, egy gólnál és öt gólpassznál jár.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik