Nemzetközi foci

Sallói góljával jutott tovább a Kansas az MLS rájátszásában

Facebook.com/SportingKC
Facebook.com/SportingKC

2-1-re győzött hazai pályán a Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas City a St. Louis City ellen, ezzel megnyerte a párharcot, és bejutott az MLS rájátszásának következő körébe.

Az első meccset idegenben 4-1-re nyerte a Kansas, amely a hazai találkozón az első félidő hosszabbításában került előnybe, Sallói is kivette a részét az akcióból, de a befejezőember a belga Logan Ndenbe volt, aki precíz lövést küldött a bal alsóba.

A meccs a 73. percben dőlt el, amikor Gadi Kinda lépett ki, majd önzetlenül áttette a labdát a támadást követő Sallóinak, aki nem is hibázta el a ziccert.

A magyar játékos az ötödik gólját szerezte rájátszásban, ezzel a klub örökranglistáján a második helyen befogta a magyar származású, korábbi dán válogatott Molnár Miklóst, és már csak a szerb születésű, volt amerikai válogatott Predrag „Preki” Radosavljevic áll előttük nyolccal.

Bár a hajrában a St. Louis szépített, ez nem változtatott a lényegen, a Kansas két meccs alatt lerendezte a párharcot, és bejutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik