Nemzetközi foci

A Bayern Münchenből szerződtetne játékost a Real Madrid

Ralf Ibing / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP
Ralf Ibing / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP
A madridi AS értesülése szerint az elmúlt hetekben intenzívebbé váltak a tárgyalások Alphonso Davies ügynöke és a Real Madrid vezetése között: a kanadai válogatott labdarúgó állítólag a nyáron hajlandó lenne elhagyni a Bayern Münchent.

A Real Madrid érdeklődése nem új keletű, a 23 éves játékost már hossza ideje figyeli, vele erősíthetné meg az egyik leggyengébbnek tartott balhátvédposztot.

Az AS úgy tudja, az elmúlt hetekben felerősödtek a tárgyalások Nedal Huoseh menedzserrel, a játékos ügynökével, aki nem titkolta csodálatát a spanyol klub iránt. A közelmúltban Fabrizio Romanónak adott interjújában nyíltan bevallotta mindezt:

Nem akarom lenézni a Bayernt, de a Real Madrid és a 14 Bajnokok Ligája-siker… nos, mindig is szurkoltam ennek a csapatnak, és amikor azt hallja az ember, hogy érdeklődnek egy olyan játékos iránt, akit én képviselek, az büszkeséggel tölt el.

Állítólag a német bajnok hajlandó tárgyalni, a Sport Bild, amely általában jól tájékozott a klubbal kapcsolatos ügyekben, már bejelentette, hogy 50 millió euró lehet a kiindulási ár.

Davies iránt több angol klub, köztük a Manchester City és a Chelsea is érdeklődik, és ugyan anyagi téren erősebb pozícióban vannak, a labdarúgó dönthet, ő pedig inkább a madridi projekthez csatlakozna.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik