Nemzetközi foci

„A behajtók azzal fenyegettek, hogy eltörik a lábam”

Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Miután minden nyilvánosságra került, hogy Nicolo Fagiolit tiltott fogadásért hét hónapos eltiltással és 12 500 eurós bírsággal sújtották, a Juventus játékosa elmesélte a történetét.

„2023 márciusa és áprilisa között volt a legrosszabb időszakom, amikor annyira feszült voltam és féltem. Amikor a Sassuolo-Juventus meccsen hibáztam, és lecseréltek, sírva hagytam el a pályát, mert a szerencsejáték-tartozásokkal kapcsolatos problémáimra gondoltam” – mesélte.

A Gazzetta dello Sport olasz napilap részleteket közölt a torinói ügyészek vádiratából, amely szerint a 22 éves, egyszeres olasz válogatott középpályás csaknem 3 millió eurós adósságot halmozott fel.

Ekkor kezdődött el az igazi nyomás az illegális oldalak tulajdonosai részéről, akik arra kényszerítették, hogy akárhogyan, de visszaadja a pénzt.

Barátjaitól és néhány csapattársától kért kölcsön, igaz, azt sohasem mondta el, mire is kell a pénz.

Éjszakánként nem aludtam. Minél több idő telt el, annál inkább kísértett az adósság. A visszafizetendő összeg pedig egyre nőtt, a behajtók azzal fenyegettek, hogy eltörik a lábam.

Azt mondta, az egész úgy kezdődött, hogy unatkozott, túl sok szabadideje volt.

„Reggel edzés volt, majd nekiláttam fogadni, mert megölt az unalmat. Sandro Tonali javasolta, hogy játsszak egy illegális oldalon. Azt mondta, nyugodtan csináljam, nem marad nyoma. Regisztráltam, és először tenisz-, majd focimeccsekre fogadtam” – mesélte.

Kapcsolódó
Véget ért a fogadási botrányban lebukó focista szezonja
Eltiltás, pénzbírság és elvonó a büntetése.
Olvasói sztorik