Nemzetközi foci

Dárdai Pál: Nem voltam kedves a fiúkkal

Gregor Fischer/picture alliance via Getty Images
Gregor Fischer/picture alliance via Getty Images

Lendületbe jött a Hertha BSC a német másodosztályban, Dárdai Pál csapata ugyanis a Magdeburg ellen elveszített tíz gólos mérkőzést követően a legutóbbi két bajnokiját behúzta, így elkezdett felfelé kapaszkodni a tabellán, és a hetedik helyről várja a nyolcadik fordulóban esedékes, St. Pauli elleni hazai mérkőzést. A magyar vezetőedző igyekszik a földön tartani a játékosait.

Nem voltam kedves a fiúkkal a pályán. Nem akarom, hogy minden rendben van és boldogok vagyunk. Majd akkor elégedettek leszünk, ha a stadion tele van, mi pedig szállítjuk a győzelmeket

mondta Dárdai, aki a bz-berlin.de cikke szerint kemény edzéseket vezényelt csapatának a napokban.

Arról is beszélt, hogy esélyként tekint a másodosztályú szereplésre, hogy egy sokat támadó csapatot építsenek, ne visszahúzódva védekezzenek rendre. Épp ezért a St. Pauli ellen is dominálni szeretnének. Szót ejtett a hét gólnál járó, a korábban a DVTK-ban és Debrecenben is focizó Haris Tabakovicról, aki az előző bajnokin nem tudott betalálni, kihagyott egy ziccert és egy tizenegyest is.

Számomra az a fontos, hogy egyáltalán eljutott ezekig a helyzetekig. Ez nem egy Tabakovic-show, rólunk szól a történet. Ha öt gólt lőne sem történne semmi. Sokat dolgozik a mezőnyben, ez az, ami rendkívül fontos, a gólok pedig ismét jönnek majd.

Kapcsolódó
Csapattársai sem hitték el, akkora gólt lőtt lőtt a kupameccsen
Slusszpoén, hogy Faris Pemi Moumbagna találata továbbjutást ért.
Olvasói sztorik