Nemzetközi foci

Franciaország: öngyilkossággal fenyegetőzött, sikerült lebeszélni róla az élvonalbeli focistát

CLEMENT MAHOUDEAU / AFP
CLEMENT MAHOUDEAU / AFP

A francia élvonalban szereplő Nice játékosa azzal fenyegetőzik, hogy 100 méteres magasságból mélybe veti magát a Magnan hídról, számolt be róla több francia lap, köztük az RMC is. Később kiderült, hogy

a 22 éves Alexis Beka Bekáról van szó, aki magánéleti válságba került.

Az RMC cikke szerint a labdarúgó az A8-as autópályán hajtott el autójával a hídig, ahol a leállósávba húzódott, majd felmászott a korlátra. A helyszínre vonultak a rendőrök és a tűzoltók is, illetve a klub pszichológusa. Mellette több csapattársa is beszélt a játékos barátnőjével, akivel most szakítottak, a lány a helyszínre tart.

Frissítés (14:23): az RMC azt írta, sikerült lebeszélni Beka Bekát arról, hogy a mélybe vesse magát. A tűzoltók épségben lesegítették a híd széléről, és már biztonságban van.

A védekező középpályás 2022 nyarán, a Lokomotiv Moszkvától igazolt Nizzába, 14 millió eurót fizettek érte, eddig azonban még nem sikerült stabilizálnia a helyét a csapatban. Az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 22-szer lépett pályára, 14-szer csereként. A mostani idényben még nem játszott, kétszer is a padról nézte végig csapata meccsét. Többszörös utánpótlás-válogatott, a tokiói olimpián tagja volt a francia csapatnak.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik