Nemzetközi foci

Majdnem elsírta magát az apa, aki a fia ellen búcsúzott el az aktív futballtól

Nem akármilyen mérkőzéssel búcsúzott el az aktív futballpályafutásától Denis Kukucka, a szlovák harmadik ligás OK Castkovce 45 éves kapusa. A veterán sportember a Szlovák Kupa 3. körében 12 percet kapott az élvonalbeli AS Trencín ellen, amelynek kapuját fia, a 21 éves Michal Kukucka védte.

Denis Kukucka a kezdőcsapatban kapott helyet, és 12 perc telt el a mérkőzésből, amikor edzője úgy cserére határozta el magát, és a 45 éves kapus helyére Andrej Nikolas Kisac állt be.

A 700 néző vastapssal jutalmazta a távozó sportembert, akit az ellenfél kapusa, egyben a saját fia, Michal Kukucka is megölelgetett.

„El sem tudtam volna képzelni tökéletesebb befejezést. Ez volt pályafutásom legszebb pillanata, kirázott a hideg. Könnyek szöktek a szemembe, nagyon kellett küzdenem, hogy ne sírjak” – mondta meghatottan a Sportnetnek.

A hazaiak játékosa csapatkapitányi karszalaggal lépett a pályára, és azt mondta, az érzelmek kezdettől fogva szinte széttépték.

„Sohasem játszottam élvonalbeli csapat ellen, most pedig még a fiam is az ellenfelet erősítette. Nagyon élveztem, nem is tudom, mit mondjak még” – tette hozzá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik