Nemzetközi foci

Zavart állapotban találták meg, drogklinikán kezelik a világbajnoki bronzérmes labdarúgót

MARTIN BERNETTI / AFP
MARTIN BERNETTI / AFP
Egy dél-afrikai rehabilitációs klinikán ápolják a hollandok 34-szeres válogatott, világbajnoki bronzérmes védőjét, Daryl Janmaatot, aki hosszabb ideje drog- és alkoholproblémákkal küzd.

A 34 éves jobbhátvéd pályafutása csúcsán a Feyenoordban (2012-14), a Newcastle Unitedben (2014–2016) és a Watfordban (2016–2020) szerepelt, utóbbival eljutott az FA-kupa döntőjéig is. 2020 decemberének végén aláírt az ADO Den Haag csapatához, majd tavaly nyáron visszavonult, és a klub technikai igazgatója lett.

De nem maradt sokáig ezen a poszton, feltételezhetően drog- és alkoholproblémái miatt, amelyek korábban kezdődhettek, és minden bizonnyal a pályafutásának végéhez vezettek.

A 34-szeres válogatott, a 2014-es brazíliai világbajnokságon bronzérmet szerzett sportember nemrég azzal okozott nagy riadalmat, hogy eltűnt Hága városának Scheveningen kerületében, és egy hatalmas, egész éjszakás hajtóvadászat során sikerült csak előkeríteni az otthonától távol, kábítószer és alkohol hatása alatt, teljesen zavart állapotban.

A holland média szerint Janmaat jelenleg a Dél-afrikai Köztársaságban egy olyan klinikán lábadozik, ahol gyakran kezelik híresebb honfitársait.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik