Nemzetközi foci

Kiakadt a gúnyolódáson, beperelné klubját a Napoli gólkirálya

Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Victor Osimhen jogi lépéseket helyezett kilátásba klubja ellen, miután a támadót gúnyoló videót tettek közzé a Napoli hivatalos TikTok profilján.

Az olasz bajnokcsapatnál egy ideje már elmérgesedni látszik a viszony a felek között. Az egész azzal kezdődött, hogy a nigériai válogatott csatár (aki az előző szezonban 26 találattal a Serie A gólkirálya lett) hónapokig tartó tárgyalások után nem írt alá új szerződéshosszabbítást.

Aztán vasárnap csapata a Bologna vendégeként 0-0-s döntetlent játszott: Osimhen a 72. percben csúnyán mellé lőtt egy tizenegyest, majd amikor a 85. percben lecserélték, akkor hevesen gesztikulált edzője irányába.

Úgy tűnt, a helyzet megoldódik, mert bocsánatot kért Rudi Garciától, ám kedd este ügynöke, Roberto Calenda egy rendkívüli nyilatkozatot adott ki.

„Ami a Napoli hivatalos profilján, a TikTok platformon történt, az elfogadhatatlan. Először nyilvánosságra hoztak egy Victort gúnyoló videót, majd, de most megkésve, törölték. Súlyos tény, ami nagyon komoly károkat okoz.

Fenntartjuk a jogot, hogy jogi lépéseket tegyünk Victor védelmében

– írta.

A videón a támadót azzal figurázták ki, hogy cérnavékonyságúra elváltoztatott Mikiegér-hangon követelte a büntetőt, amit aztán kihagyott…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik