Nemzetközi foci

Ádám Martin rendhagyó gólpassza is kellett a győzelemhez

A címvédő és listavezető Ulszan Hyundai a magyar válogatott Ádám Martin gólpasszának is köszönhetően 3-2-re legyőzte idegenben a Szuvon együttesét a dél-koreai labdarúgó-bajnokság alapszakaszának 31. fordulójában, vasárnap.

A 28 éves csatár kezdőként lépett pályára az Ulszanban és a 25. percben adta a gólpasszt, mellyel csapata a szünetben 1-0-ra vezetett. Nem volt egy szokványos assziszt:

a csatár egy felszabadításkor előre rúgott labdába tette bele a fejét, és egyből meg is tudta játszani csapattársát, aki kapásból a kapuba lőtt.

A folytatásban hamarosan kétgólossá vált a vendégek előnye, de a 10. helyen álló hazai együttes előbb szépített, majd egyenlített annak ellenére, hogy a 36. perctől emberhátrányban játszott. Ádám Martint a 71. percben lecserélték, a helyére beálló csapattársa pedig a 81. percben eredményes volt, így az Ulszan megnyerte a fordulatos összecsapást.

Az ázsiai Bajnokok Ligája csoportkörében is szereplő Ulszannak még két mérkőzése van hátra a bajnoki alapszakaszból.

Kapcsolódó
Postecoglou Tottenhamje izgalmas taktikailag, de még sokat kell javulnia
Öt forduló után a Tottenham a táblázat második helyen állt a Premier League-ben. Az évekig Harry Kane-függő csapatot Angelos Postecoglounak kell felráznia a legutóbbi nyolcadik hely után, és az ausztrál hozott is új impulzust bőven.
Olvasói sztorik