Nemzetközi foci

„Néha egyszerűen nem figyelek oda rá” – az Inter focistája időként besokall meccs közben az edzőjétől

Második bajnokiját is megnyerte az Inter, amely Denzel Dumfries és Lautaro Martínez góljaival már a 30. percre eldöntötte a Cagliari elleni meccset.

Dumfries a lefújás után mókás nyilatkozatot tett, amelyben azt fejtegette, hogy az oldalvonalnál üvöltöző edzője, Simone Inzaghi néha már nagyon sok neki.

Mindig hatalmas szenvedély munkálkodik benne a meccsek alatt, és rengeteget beszél, de néha egyszerűen nem figyelek oda rá, mert már túl sok. Megmondom őszintén, általában kifejezetten örülök, amikor a térfélcsere után a másik oldalon, Inzaghitól távol játszhatok

– magyarázta az Inter holland szárnyvédője.

A fogadóirodáknnál az Inter volt a bajnokság legnagyobb esélyese a rajt előtt, és Dumfries azt mondta, bár tavaly a döntőig jutottak a BL-ben, idén a scudetto begyűjtése a prioritás számukra.

„Minden szurkolónk ezt várja tőlünk, úgyhogy nagyon fontos, hogy idén megszerezzük a második csilagot“ – utalt a 27 éves játékos arra, hogy a 19 bajnoki címnél járó Internek egyelőre egy csillag van a mezén, és a huszadikkal lehetne meg a második.

Dumfriesék a harmadik fordulóban a Fiorentinát fogadják, amely 4 ponttal áll a tabella ötödik helyén áll.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik