Al Bello / Getty Images
Nemzetközi foci

Mesébe illő támadást fejezett be góllal Lionel Messi

Gazdag Dániel és Sallói Dániel is eredményes volt vasárnap hajnalban.

Telitalálatnak bizonyult Lionel Messi leigazolása az Inter Miami számára, amely sorozatban szállítja a győzelmeket az argentin támadóérkezése óta. A világbajnok klasszis termeli a gólokat, bajnoki debütálásán, a New York Red Bulls ellen csereként beállva volt eredményes egy látványos támadás végén. A Miami 2-0-ra nyert idegenben, Messi a másodikat szerezte, ez már a tizenegyedik találata volt. Csapata ezzel elmozdult a keleti konferencia utolsó helyéről.

Messi gólja 5:16-tól:

A Philadelphia Union idegenben lépett pályára, és Gazdag Dániel a harmadik gólt szerezte – a 38. percben büntetőből volt eredményes – a DC United elleni mérkőzésen, melyen együttese 3-1-re győzött. A válogatott támadó végigjátszotta a mérkőzést és 10. gólját lőtte a bajnoki idényben. A Philadelphia a második helyen áll a keleti csoportban.

Sallói Dániel hatodszor volt eredményes, már a 3. percben betalált a Sporting Kansas City San Jose Earthquakes elleni hazai 3-0-s győzelme alkalmával. A magyar játékos a 77. percig volt a pályán. A Kansas City 11. a nyugati csoportban.

Sallói gólja az összefoglaló elején:

Olvasói sztorik