Nemzetközi foci

Mesébe illő támadást fejezett be góllal Lionel Messi

Al Bello / Getty Images
Al Bello / Getty Images
Gazdag Dániel és Sallói Dániel is eredményes volt vasárnap hajnalban.

Telitalálatnak bizonyult Lionel Messi leigazolása az Inter Miami számára, amely sorozatban szállítja a győzelmeket az argentin támadóérkezése óta. A világbajnok klasszis termeli a gólokat, bajnoki debütálásán, a New York Red Bulls ellen csereként beállva volt eredményes egy látványos támadás végén. A Miami 2-0-ra nyert idegenben, Messi a másodikat szerezte, ez már a tizenegyedik találata volt. Csapata ezzel elmozdult a keleti konferencia utolsó helyéről.

Messi gólja 5:16-tól:

A Philadelphia Union idegenben lépett pályára, és Gazdag Dániel a harmadik gólt szerezte – a 38. percben büntetőből volt eredményes – a DC United elleni mérkőzésen, melyen együttese 3-1-re győzött. A válogatott támadó végigjátszotta a mérkőzést és 10. gólját lőtte a bajnoki idényben. A Philadelphia a második helyen áll a keleti csoportban.

Sallói Dániel hatodszor volt eredményes, már a 3. percben betalált a Sporting Kansas City San Jose Earthquakes elleni hazai 3-0-s győzelme alkalmával. A magyar játékos a 77. percig volt a pályán. A Kansas City 11. a nyugati csoportban.

Sallói gólja az összefoglaló elején:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik