Nemzetközi foci

Klubja, családja és a rendőrség is nagy erőkkel keresi a ZTE egykori futballistáját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Abdullah Hameed Talal eltűnése ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves férfi 2023. augusztus 21-t követően XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik, írta a Police.hu portál.

A hírt a Csakfoci szúrta ki: Abdullah Hameed Talal ugyanis futballista, aki Magyarországon futballozott alacsonyabb osztályú klubokban (Inter CDF SE, Unione FC), legutóbb pedig a ZTE második csapatához tartozott. Két hete azonban aláírt a horvát élvonalbeli HNK Gorica együtteséhez, ám oda nem érkezett meg.

A horvát klub azt írta, a játékosnak hétfőn kellett volna edzésre jelentkeznie, azonban nem érkezett meg és nyoma veszett.

A család és a HNK Gorica arra kér mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, hogy lépjen kapcsolatba a legközelebbi rendőrséggel vagy a klubbal. A játékos egy fehér Porsche Taycant vezet, svéd rendszámmal

– áll a klub közleményében.

Frissítünk!

Szerda kora délután a horvát Sportske novosti közölte, a magyar rendőrség megtalálta a 27 éves férfi autóját. A nyomozás érdekében azonban sem a családnak, sem a médiának nem kívántak további információt szolgáltatni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik