Nemzetközi foci

„Az egész nagyon hirtelen jött” – meccs közben totyogott be a vécére a focikapus

Facebook.com/daniasport.hu
Facebook.com/daniasport.hu

A Dániasport szúrta ki, hogy szokatlan jelenet szemtanúi lehettek a nézők a dán focibajnokság ötödik fordulójában játszott Hvidovre-Köbenhavn meccsen: három és fél perc még hátra volt az első félidőből, amikor a hazaiak kapusa, a montenegrói Filip Djukic lekocogott a pályáról. Illetve talán pontosabb lenne, ha azt írnánk, hogy letotyogott, merthogy nem annyira dinamikus, mint inkább óvatos volt a mozgása.

Bár elment melegíteni a Hvidovre cserekapusa, Djukic pár perc múlva visszatért, igaz, az élesszemű szurkolóknak feltűnhetett, hogy a szürke sortját kékre cserélte, ebből pedig már össze lehetett rakni, miért is totyogott, és miért nem mert futni a levonulásnál.

Kissé kellemetlenül érzem magam, de ha menni kell, akkor menni kell. Úgyhogy jeleztem a játékvezetőnek, hogy sürgősen vécére kell mennem, és bevonultam az öltözőbe.

Az egész nagyon hirtelen jött, általában nem szoktam izgulni a meccsek előtt, és most is csak az az érzés volt bennem, hogy várom, hogy pályára lépjünk. Úgyhogy ez egy nagyon peches eset volt, és egyáltalán nem vicces. Talán pár nap múlva már tudok majd mosolyogni róla, mert ez egy emberi dolog” – nyilatkozta a 24 éves Djukic.

A meccset egyébként a 18 éves izlandi Óskarsson, valamint a norvég Elyounoussi góljaival 2-0-ra nyerte a koppenhágai csapat, amely mind az öt bajnokiját behúzta. A Hvidovre két pontjával 10. a 12 csapatos mezőnyben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik