Nemzetközi foci

A Manchester United elleni ollózós góllal jelezte a Real új igazolása, lehet rá számítani

Omar Vega / Getty Images
Omar Vega / Getty Images

A Real Madrid nyerte 2-0-ra a Manchester United elleni, houstoni felkészülési meccset, amelyen két nyári érkező, Jude Bellingham és Joselu szerezték a gólokat. A spanypl válogatott támadó a 89. percben állította be a végeredményt, Lucas Vázquez ívelése után vette be ollózva Onana kapuját.

Joselu érdekes hónapokon van keresztül. Az Espanyollal kiesett az élvonalból, miközben 32 évesen bemutatkozhatott a spanyol válogatottban, rögtön két gólt szerzett – négy fellépésen három találata van és Nemzetek Ligája-győztesnek vallhatja már magát. A nyáron aztán kölcsönvette őt egy évre korábbi klubja, a Real Madrid, amely csatért keresett a szaúdi ligába távozó Karim Benzema helyére.

Joselu még 2009-ben lerült a Real kötelékébe, de csak két mérkőzést kapott az első csapatban. Utána megjárta Németországot (Hoffenheim, Frankfurt, Hannover) és Angliát is (Stoke City, Newcastle United), 2019-ben tért haza és előbb az Alavés, majd az Espanyol játékosa lett, mire 33 évesen ismét megkapta a lehetőséget, hogy a Real Madridot erősítse.

Olvasói sztorik