Nemzetközi foci

Újabb tragédia történt, átok ül az argentin futballcsapaton

Újabb tragédia rázta meg az argentin Atlético Tucumán labdarúgócsapatát: 25 éves korában meghalt a csapat kapusa, Daniel Ibánez, aki kölcsönben az ecuadori másodosztályban szereplő Chacaritas játékosa volt.

A hírt Miguel Angel Loor, az ecuadori profi liga elnöke is megerősítette.

„Sajnálatos hírt kaptam, miszerint a Chacaritas FC játékosa, Daniel Ibanez meghalt. Rendkívül megdöbbentünk a tragédia miatt” – írta a Twitteren.

Ibánez márciusig az Atlético Tucumán harmadik számú kapusa volt, a rendszeres játéklehetőség miatt váltott. A vasárnapi edzés után erős mellkasi fájdalmat érzett, kórházba került, de minden bizonnyal tüdőembólia következtében meghalt.

Nem ez az első tragédia, ami az Atlético Tucumánt övezi, Ibánez már a negyedik labdarúgó, aki a klubhoz köthető, aki az elmúlt évben halt meg.

Tavaly júniusban a 21 éves Fabricio Navarrót veszítette el a csapat, a 21 éves játékos néhány órával az edzés befejezése után hirtelen szívhalálban halt meg az otthonában. Novemberben a 22 éves védekező középpályás, Andrés Balanta edzés közben esett össze, leállt a szíve és a légzése, hiába küzdöttek érte 40 percen át, nem sikerült megmenteni az életét.

Idén márciusban a 19 éves Jonathan Alderetes autóbalesetben veszítette az életét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik