Nemzetközi foci

Tavaly megtanulták, hogy jobban kell tisztelni a Fradit

Csütörtökön a Shamrock Rovers ellen lép pályára a Ferencváros labdarúgócsapata a Konferencia Liga selejtezőjének második fordulójában. Az írek edzője, Stephen Bradley azt mondta, mindenre fel kell készülniük.

„Tavaly megtanultuk, jobban kell tisztelni az ellenfelet. A Fradi jó támadó kvalitásokkal renldezik, így az egy évvel ezelőttihez képest ezt kell leginkább máshogy csinálnunk” – idézte a Fradi.hu portál Stephen Bradleyt.

A szakember arra célzott, hogy 2022 augusztusában a két csapat az Európa Liga playoffjában találkozott egymással legutóbb, akkor a Fradi az első, hazai meccsen kiütéses, 4-0-s győzelmet aratott, így az idegbeli 1-0-s vereség is belefért a továbbjutásba.

„A tavalyihoz képest több tapasztalattal rendelkezünk ezen a szinten, hiszen megjártuk a Konferencia Liga csoportkörét. Jó játékosokkal sikerült bővíteni a keretünket, de lesznek, akik ezen a meccsen sajnos nem léphetnek pályára.

Maximálisan tudtunk fejlődni mind a pályán, mind a pályán kívül

– tette hozzá.

Újságírói kérdésre a vendégek vezetőedzője elmondta, hogy mindenre fel kell készülniük, hiszen az, hogy az FTC kiesett a BL-ből az akár azt is jelentheti, hogy extra motivációval lép majd pályára, hogy bizonyítson a szurkolóinak.

Kapcsolódó
Máté Csaba: Tiszteletlenség lenne most olyan eredményt mondani, amivel elégedettek lennénk, mivel mélyre löktük magunkat
Dibusz Dénes szerint most az a Fradi-játékosok dolga, hogy visszaszerezzék a szurkolók bizalmát.
Olvasói sztorik