Nemzetközi foci bajnokok ligája

Topligás csapatok vadásznak a BL-ben triplázó szélsőre

Marko Prpic / Pixsell / MB Media / Getty Images
Marko Prpic / Pixsell / MB Media / Getty Images
Az eddigi két ajánlatot egyaránt visszautasította a Dinamo Zagreb labdarúgócsapata, de a Feyenoord nem adja fel, és harmadszor is megpróbálja megszerezni a horvátok 24 éves játékosát, Luka Ivanusecet. A szélső a keddi BL-fordulóban mesterhármassal segítette csapatát a szinte biztos továbbjutáshoz.

A Feyenoord edzője, Arne Slot nagyon szeretné szerződtetni a horvátot, a hírek szerint a rotterdami klub 8,3 millió eurót fizetne a szélsőért, akit 2026 közepéig köti szerződése a Dinamóhoz.

Ivanusec nagyon kapós, mert a holland ajánlat mellett a német Wolfsburg, az olasz Fiorentina és a spanyol Mallorca is vinné, csakúgy, mint a francia Olympique Marseille.

A szélső kedden ismét bebizonyította, miért is kilincselnek érte a topligás klubok: a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében negyed óra alatt mesterhármast szerzett, így segítve csapatát 4-0-s győzelemhez az Asztana ellen. A kazahsztáni visszavágó ezek után már csak formaság lesz.

Kleinheisler László csapata, a Panathinaikosz 3-1-re verte az ukrán Dniprót, a magyar válogatott középpályás a kispadon ült, nem kapott lehetőséget.

Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, 1. mérkőzés

Zalgiris Vilnius (litván) – Galatasaray (török) 2-2
HJK (finn) – Molde (norvég) 1-0
Dinamo Zagreb (horvát) – Asztana (kazah) 4-0
Dnipro (ukrán) – Panathinaikosz (görög) 1-3
Servette (svájci) – Genk (belga) 1-1
Zrijnski Mostar (bosnyák) – Slovan Bratislava (szlovák) 0-1
Breidablik (izlandi) – FC Köbenhavn (dán) 0-2

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik