Nemzetközi foci

A Manchester United bombagólokkal verte az Arsenalt

A Manchester United Bruno Fernandes és Jadon Sancho góljaival 2-0-ra legyőzte az Arsenalt a szombat este New Jerseyben, 82 262 néző (!) előtt megrendezett rendezett felkészülési mérkőzésen.

A MetLife Stadionban mindkét menedzser erős kezdő tizenegyet küldött a pályára, az Arsenalban először lépett pályára Declan Rice és Jurrien Timber, illetve Kai Havertz is ott volt „Ágyúsok” tizenegyében.

A Manchester Unitedben Bruno Fernandes debütált csapatkapitányként, aki remekül mozgott ebben a szerepben, és a meccs 30. percében megadta a szükséges szikrát is a végső győzelemhez, amikor jobb oldalról befelé cselezve nagyjából 21 méterről ballal megeresztett egy lövést, amely utat talált Ramsdale hálójába.

Hét perccel később Erik ten Hag edző újra talpra ugorhatott, amikor Jadon Sancho kihasználta az Arsenal brazil belső védője, Gabriel Magalhães ordas hibáját – lyukat rúgott – és a félpályától 16-oson belülre sprintelve szépen kilőtte a kapu jobb felső sarkát.

A második félidőben az Arsenal többet veszélyzetetett, de nem sikerült feltörnie a Shaw (Dalot)-Martínez (Forson),Varane (Maguire)-Wan-Bissaka (Lindelof) védelmet.

Olvasói sztorik