Nemzetközi foci bajnokok ligája

Csoda lenne a Fradi kiejtése, de a feröeriek edzője elmondta, mi lehet a fegyverük

fradi.hu
fradi.hu

Magne Hoseth, a feröeri KÍ Klaksvík vezetőedzője szerint csoda lenne, ha csapata legyőzné a Ferencvárost, de a Bajnokok Ligája-selejtezős párharc első meccsén szerinte megmutatták, hogy akár ez is összejöhet. Feröeren a két csapat 0-0-t játszott egymással, a hazaiaknak is akadtak nagy lehetőségeik, egyszer a kapufát is eltalálták.

„A Ferencváros, mint a nagy csapatok, keményen letámad, szűkíti a területeket, hogy visszaszerezze a labdát, így

eltolódhat nagyon az egyik oldalra, ha ilyenkor sikerül fordítani a másik oldalra, akkor abból lehetnek lehetőségeink,

ezt otthon nem sikerült megvalósítanunk, a rögzített szituációkból is veszélyeztethetünk, ezzel jobban éltünk. Jó tempót szeretnénk diktálni legalább 60-70 percig, ha addig nem kapunk gólt, ami nagyon nehéz lesz, akkor lehet esélyünk” – mondta az ulloi129.hu cikke szerint Hoseth, aki azt is elárulta, hogy a kapusedző, Turi Géza és segítői alaposan kielemezték az ellenfelet. Azt is elárulta, az első meccsen leginkább azzal lepte meg őket a Fradi, hogy sokszor próbálkozott beadással, de ezt betudta Varga Barnabás leigazolásának, őt keresték a társak.

A feröeriek egyébként Dániában készültek a meccsre, mert otthon náluk csak műfüves pályák vannak, az edző szerint pedig kihívás lesz számukra a magyarországi hőség is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik