Nemzetközi foci

A Barca-elnök alaposan meglepte az új igazolás feleségét

Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Hétfőn mutatta be a Barcelona a Manchester Citytől érkezett német válogatott középpályást, Ilkay Gündogant, aki egy felejthetetlen idény után váltott, hiszen az angol klubbal triplázott, vagyis megnyerte a Premier League-et, az FA Kupát, illetve a Bajnokok Ligáját.

A 32 éves játékos lefutotta a szokásos udvariassági köröket, hogy valóra vált az álma, mert már gyerekként is vágyott arra, hogy a Barcelona játékosa legyen, és korábbi dortmundi csapattársa, Robert Lewandowski is nagyon kapacitálta, hogy játsszanak ismét egy csapatban.

Azt is hozzátette, amikor először beszélt a Barca edzőjével, Xavival, akkor már világossá vált számára, hogy ez a klub lesz a legjobb választás.

„Akármilyen poszton számít rám az edző, készen állok arra, hogy segítségére legyek a csapatnak” – tette hozzá a katalánok új szerzeménye, akinek 2025-ig szól a szerződése.

A játékos felesége, Sara Arfaoui hétfőn ünnepli a 28. születésnapját, és a Barcelona elnöke, Joan Laporta igazán figyelmes volt, mert egy tortával kedveskedett a modellként és műsorvezetőként dolgozó nőnek.

Olvasói sztorik