Nemzetközi foci

Újabb csapattársat nyűgöztek le Szoboszlaiék

Diogo Jota meg van győződve arról, hogy a Liverpool két nyári sztárszerzeményével, Szoboszlai Dominikkal és Alexis Mac Allisterrel sokat erősödik a csapat.

Két napja készül együtt a teljes keret Jürgen Klopp irányításával, a keddi laktátteszt során a magyar válogatott csapatkapitánya pedig lenyűgözte az új csapattársakat, az egyik csoportban az ő eredményei voltak a legjobbak – összességében pedig Mohamed Szalah vitte a prímet. Trent Alexander-Arnold konkrétan tátott szájjal figyelte Szoboszlait, míg a szerdai, labdás edzés után Jota dicsérte a magyar játékost, valamint Mac Allistert.

A futást tekintve Dominik az egyik legjobb volt a csoportomban, megvan az erőfeszítés a részéről. Most pedig láttam, hogy Alexis milyen minőséget képvisel a labdával. Biztos vagyok benne, hogy általuk jobbá válik a csapat, erősebbek leszünk. És ez a legfontosabb

nyilatkozta Jota a Liverpool Echónak.

A Liverpool az előző szezonban lemaradt a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekről, miután az ötödik lett a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőben, az FA Kupában és a Ligakupában pedig a negyedik körig jutott. A Szuperkupát viszont megnyerte.

A csapat augusztus 13-án, a Chelsea elleni rangadóval kezdi majd az új idényt.

Olvasói sztorik