Nemzetközi foci

Mbappé maradna a PSG-nél, akkor is, ha egész idényben a kispadon ücsörög majd

Daniel BELOUMOU OLOMO / AFP
Daniel BELOUMOU OLOMO / AFP

A Paris Saint-Germain nemrég ultimátumot adott Kylian Mbappénak: ha a világbajnok francia csatár maradni akar a következő idényre is, akkor alá kell írnia az új szerződést.

Mbappé korábban azt közölte, hogy nem kíván élni az egyéves szerződéshosszabbítást jelentő opcióval, így 2024 nyaráig marad csak a PSG játékosa, vagyis jövőre már átigazolási díj nélkül lecsaphatnak rá az érdeklődők.

Az RMC Sport újságírója, Daniel Riolo úgy tudja, hogy a 24 éves csatár nem változtat az álláspontján, vagyis a szerződéséből hátralévő utolsó évet kitölti a párizsi csapatnál, és ha úgy van, akkor ücsörög a kispadon.

Riolo szerint ezek alapján előfordulhat, hogy a PSG vezetése megmondja az új edzőnek, Luis Enriquének, hogy Mbappét nem játszathatja.

Ami nyilván egyik félnek sem jó, de a Mbappé-ügy egyelőre patthelyzetnek tűnik. A napokban megszólalt Leonardo, a PSG korábbi sportigazgatója, aki szerint ideje, hogy Mbappé távozzon a klubtól, és az elmúlt években mutatott viselkedése alapján nem alkalmas arra, hogy betöltse a vezér szerepét.

A tavalyi világbajnokság gólkirálya a PSG-vel összesen 12 trófeát szerzett, köztük 5 bajnoki címet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik