Nemzetközi foci

Csak annyi pénzért hajlandó focizni, amennyit a Real Madridban keresett

Alberto Gardin / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Alberto Gardin / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nem lesz könnyű Mariano Díaz dolga, a Real Madridtól távozó 29 éves csatár ugyanis kijelentette, hasonló bért szeretne kapni, mint amit a legutóbbi öt évben kapott.

A Real Madrid mozgalmasan kezdte a nyarat, hiszen már olyan játékosokat szerződtetett, mint Fran Garcia (Rayo Vallecano), Jude Bellingham (Dortmund) és Joselu (Espanyol).

Négyen távoztak, Karim Benzema a szaúdi al-Ittihadot, Marco Asensio a francia Paris Saint-Germaint választotta, míg Eden Hazard és Mariano Díaz egyelőre csapat nélkül áll. Utóbbi lehet, sokáig így is marad, mert a hírek szerint túl nagyon az igényei.

A 29 éves csatár a következő klubjában hasonló bért szeretne kapni, mint amit a Real Madridnál töltött legutóbbi öt éve alatt keresett, ami évi 3,5 millió euró körüli összeget jelent.

Azonban egyelőre nincs klub (noha a Getafe és a Wolverhampton is érdeklődött iránta), amely ezt bevállalná egy olyan játékossal, aki az előző két szezonban mindössze 9-9 bajnokin lépett pályára, és mindössze egy gólt szerzett – még tavaly májusban a Cádiz ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik