Nemzetközi foci

Feldarabolták a fiatal brazil focista holttestét, a maradványait egy folyóba dobták

Az Iguetemi folyóban megtalálták Hugo Skulny, egy 19 éves labdarúgó maradványait, számolt be róla brazil sajtóhírekre hivatkozva a Daily Mail.

Skulny június 25-én egy buliba ment a barátaival a brazil-paraguayi határon található Sete Quedas városában, majd hajnalban telefonon beszélt a nagymamájával, akinél élt, hogy hamarosan hazatér. Utoljára akkor látták, amikor egy ismerőse kirakta a volt barátnőjének lakhelye közelében. Miután nem ért haza, családja bejelentette eltűnését a rendőrségen.

Hugo Skulny fejét egyelőre nem találták meg, csak testét, tetoválása alapján azonosították, mely két évvel ezelőtt elhunyt édesapját ábrázolta. Egy meg nem nevezett embert őrizetbe vett a rendőrség.

„A rendőrök azt mondták, addig nem hagyják abba a keresést, míg meg nem találják a fejét” – mondta Andressa Skulny, az áldozat unokatestvére.

Hugo Skalny elsőéves volt a főiskolán, testnevelés szakra járt. Unokatestvére elmondása szerint egy helyi focicsapatban játszott, de arról álmodott, hogy egy nagy klubhoz igazoljon.

Olvasói sztorik