Nemzetközi foci

Mbappénak kőkemény ultimátumot adott a PSG

Alain JOCARD / AFP
Alain JOCARD / AFP
Egy játékost semmiképpen sem szeretett volna az átigazolási időszakban piacra dobni a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata, ám úgy tűnik, nem ússza meg Kylian Mbappé értékesítését.

A klasszis támadó nem szeretné meghosszabbítani 2024 nyarán lejáró szerződését, elképzelése az lenne, hogy jövőre szabadügynökként távozzon. A PSG-nél azonban hallani sem akarnak arról, hogy egyik legértékesebb játékosukat ingyen elveszítsék, ezért a klubvezetés ultimátumot intézett hozzá: ha legalább egy évet nem hosszabbít, eladják annak, aki a legtöbb pénzt teszi le az asztalra.

A döntést közölték édesanyjával, Fayza Lamarival is, hozzátéve, hogy július 31-ig kapnak haladékot, amikor is lejár a jelenlegi szerződés további egy évvel történő meghosszabbítására vonatkozó határidő.

A Clarín szerint két klub is árgus szemekkel figyeli a történteket: a Real Madrid 200 millió eurót is kifizetne érte, de megaajánlattal készülne a Liverpool is, amely a Mundo Deportivo portál szerint 300 millió eurót is hajlandóak felajánlani.

Kapcsolódó
Kylian Mbappé 250 millióért igazolhat a Real Madridba
A Paris Saint-Germain még idén nyáron túladna a csatáron.
Olvasói sztorik