Nemzetközi foci

Magyar válogatott játékost igazolhat a Topolya

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI
Szerbiai információk szerint magyar válogatott játékossal erősíthet a szerb élvonalban ezüstérmet szerzett Topolyai Sport Club Bajnokok Ligájára készülő futballcsapata, amely Holender Filip után érdeklődik.

A Szabad Magyar Szó információja szerint a topolyaiak történelmi eredményt elérő csapatának legjobbjai a felkeltették a külföldi riválisok érdeklődését is.

A 19 éves Petar Ratkovot már a télen is szerette volna leigazolni az olasz Parma, de akkor a TSC visszautasította a kétmillió eurós ajánlatot. nem véletlenül, ugyanis a Red Bull Salzburg most 4,5 millió euróért (és a következő eladásából származó bevétel tizenöt százalékáért) vette meg a csatárt, aki 14 gólt szerzett és öt gólpasszt adott a közelmúltban véget ért idényben.

A csatár helyére egy magyar válogatott érkezhet Holender Filip (Vasas) személyében, aki már Topolyán kezdheti meg a felkészülést a következő idényre.

A kragujevaci születésű játékos – aki 2018-ban mutatkozott be a magyar nemzeti csapatban, eddigi 16 meccsén egy gólt szerzett – 2020 és 2022 között a belgrádi Partizanban futballozott.

Olvasói sztorik