Nemzetközi foci

Madridban lehet félni, Ancelotti tényleg a brazil válogatotthoz mehet

Jose HERNANDEZ / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Jose HERNANDEZ / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Brazil források biztosa veszik, hogy a hazai labdarúgó-szövetség célba ér, és megszerzi Carlo Ancelottit a válogatott élére.

A válogatott szombaton Spanyolországban lépett pályára, és 4-1-re legyőzte Guineát. A mérkőzés során a TV Globo kommentátora, Luis Roberto azt mondta, a szappanoperának lassan vége lesz, és kiderül, ki veszi át a brazil csapat vezetését.

Az újságíró szerint a brazil szövetség (CBF) már természetesnek veszi a jelenleg a Real Madridnál dolgozó Carlo Ancelotti érkezését.

„Ancelotti jövő év közepéig szóló szerződést kötött a Reallal, ezért teljes gondossággal kell lefolytatni a tárgyalási folyamatot. A CBF szerint ő lesz a szövetségi kapitány, akár hat hónap múlva, akár az év végén, akár a jövő év közepén.

Az biztos, hogy 2024 nyaráig nyolc mérkőzés vár a csapatra. Hogy mi lesz pontosan? Június 30-án a CBF elnöke elárulja, hogyan tervezi az átállást

– mondta Luis Roberto a közvetítés során.

Az O Globo szerint a spanyolországi tartózkodás alatt Ednaldo Rodrigues, a szövetség elnöke újabb tárgyalásokat folytatott Ancelotti ügyében.

A Lance! azt írta, a szövetség arra is hajlandó lenne, hogy az ideiglenesen megbízott Ramon Menezest egy évig a posztján hagyja, és a helyére keressen inkább valakit az U20-as csapathoz.

Olvasói sztorik