Nemzetközi foci

Lecsapta az ellenfél két játékosát a bajnokcsapat edzője

Elképesztő jelenetek játszódtak le az ecuadori labdarúgó-bajnokság hétvégi, 14. fordulójának egyik mérkőzésén. A vasárnap lejátszott Delfin–Aucas összecsapás a hazaiak 2-0-s győzelmével ért véget, ám a vendégek edzőjét, César Faríast már a 13. percben kiállították. Az ok egészen rendkívüli, a szakember ámokfutást rendezett a pályaszélén.

Történt, hogy egy párharc során a vendégek játékosa, Luis Cangá ütközött Juan Ruizzal, aki elveszítette egyensúlyát, és a technikai zónában tartózkodó edzővel ütközött. Farías a földre került, ám amikor Ruiz felállt és segíteni próbált neki, hevesen reagált, és arcon találta a szélsőt, akit aztán a térdével is megpróbált eltalálni.

Dulakodás kezdődött, Farías pedig elindult a játékvezető felé, de útközben egy másik hazai játékost, Brian Oyolát is lecsapte. A bíró egy pillanatig sem habozott, és felmutatta a piros lapot a magáról megfeledkezett edzőnek, aki a helyi sajtó jelentése szerint továbbra is agresszívan viselkedett és nem akarta elhagyni a pályát.

Az 50 éves venezuelai szakember pályafutása során irányította már hazája válogatottját, volt bolíviai szövetségi kapitány, legnagyobb sikerét azonban jelenlegi munkahelyén érte el,

csapatát ugyanis tavaly története első bajnoki címéhez, és Libertadores-kupa-szerepléséhez segítette.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik