Nemzetközi foci

Erre a hírre vártak a Real Madrid szurkolói

PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Horvát lapértesülések szerint újabb egy évvel meghosszabbítja szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatával Luka Modric. A veterán, 37 éves középpályás a hírek szerint 2024. június 30-ig írt alá.

„Lukának már megvan a 2024. június 30-ig szóló szerződése. Ő lesz a csapatkapitány-helyettes” – nyilatkozta a HINA horvát hírügynökségnek a madridiak névtelenséget kérő illetékese.

Modric jelenleg a horvát válogatottal a nemzetek Ligája négyes döntőjére készül, a csapat pénteken Ferenc pápához látogat a Vatikánba, majd Hollandiába utazik, ahol június 14-18-a között Final Fourt játszik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül sor a madridi szerződéshosszabbítás bejelentésére, az biztos, hogy a jövő héten tart sajtótájékoztatót a klub, ahol Nacho Fernandez maradását erősítik meg hivatalosan.

A Real Madrid július 10-én kezdi meg felkészülését, kilenc nappal később az Egyesült Államokba utazik, ahol az AC Milannal, a Manchester Uniteddel, a Barcelonával és a Juventusszal játszik felkészülési mérkőzéseket.

Olvasói sztorik