Nemzetközi foci

„Olykor irtó nehéz döntéseket kell hozni” – David Beckham kirúgta korábbi csapattársát

Michael Reaves / Getty Images
Michael Reaves / Getty Images

Csapnivalóan szerepel az Inter Miami az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság, az MLS mostani szezonjában, a csapat az eddigi 15 bajnokijából csak ötöt nyert meg és tízet elveszített. A Miami a keleti konferenciában az utolsó helyen áll, de az egész ligában mindössze két olyan csapat van, amely kevesebb pontot gyűjtött volna eddig.

A floridaiak a legutóbbi négy bajnokijukat elveszítették, gólt is csak kettőt szereztek ez idő alatt. Így a vezetőség elérkezettnek látta az időt, hogy megváljon a vezetőedzőtől, Phil Neville-től.

Olykor irtó nehéz döntéseket kell meghozni ebben a sportágban, és sajnos most jutottunk el oda, hogy beláttuk, váltanunk kell. Szeretném megköszönni Philnek a kemény munkát és azt az odaadást, ami jellemezte

– idézi a klub közleménye a társtulajdonost, David Beckhamet, akinek azért is lehetett nehéz meghozni ezt a döntést, mert Phil Neville-lel a Manchester Unitednél és az angol válogatottban is csapattársak voltak.

Az eddigi segédedző, Javier Morales kapta meg ideiglenesen az irányítást, így ő készíti fel az Inter Miamit a hétvégi, DC United elleni meccsre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik