Nemzetközi foci

A jövőjéről faggatták, látni kell Szoboszlai reakcióját

Twitter / Sky Sports
Twitter / Sky Sports

Szoboszlai Dominik sejtelmes nyilatkozatot adott nemrég a jövőjéről, azt mondta ugyanis, hogy még három mérkőzésen biztosan az RB Leipzig játékosa lesz, hogy utána is, azt majd kiderül. Tartja magát a pletyka, hogy ő a Premier League-ben szereplő Newcastle United egyik fő kiszemeltje, és hogy az angol klub ki is fizetheti érte a 2026-ig szóló szerződésében szereplő 70 millió eurós kivásárlási árat.

Szoboszlai végig játszott és gólt is szerzett a Bayern München elleni, idegenbeli 3-1-es siker alkalmával a Lipcsében, a meccs után pedig a jövőjéről faggatták:

Következő kérdést

– felelte a magyar válogatott csapatkapitánya, amin az újságírók jót derültek.

A meccset Magyarországon az Arena4 közvetítette, voltak helyszíni bejelentkezések is, mikrofonvégre kapták Szoboszlai Dominik édesapját is, aki fiához hasonlóan sejtelmesen beszélt a jövőről: mint Szoboszlai Zsolt mondta, 50-50 százalék az esélye annak, hogy Dominik marad-e a lipcsei csapatban, vagy nem.

A Leipzig győzelmével elérte, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulhasson, ráadásul nagy esélyt kínált ezzel a Borussia Dortmundnak a bajnoki címre – a BVB vasárnap beelőzheti a Bayernt a tabella élén és saját kezébe veheti a sorsát. A Lipcse egy kupagyőzelemmel koronázhatná meg a szezonját, a döntőben a Frankfurttal találkozik június 3-án.

Olvasói sztorik