Aitor Alcalde / Getty Images
Nemzetközi foci

Ütés miatt állították ki Viníciust, kikapott a Real Madrid

A harmadik helyen maradt a Real Madrid labdarúgócsapata, miután vasárnap 1-0-ra kikapott a Valencia otthonában. A meccs egyetlen gólja még a 32. percben esett, Lopez használta ki a vendégcsapat védelmének kihagyását és közelről bevette Courtois kapuját.

A hajrában tömegjelenet alakult ki, amely során Vinícius Jr. akaszkodott össze Hugo Duróval, megvideózták az esetet, úgy ítélték meg, hogy a brazil ütött, így kiállították.

Volt egy érdekes szituáció is a találkozó során. Vinícius Jr. tört be a tizenhatoson belülre, ahol valamilyen okból tartózkodott egy plusz labda, amit Comert épp úgy rúgott el, hogy azzal lényegében szerelte a Real támadóját. Sárgát kapott sportszerűtlenség miatt, a Real pedig szabadrúgást. A brazilt a közönség is rendre megtalálta, egyszer hevesen gesztikulálva mutatta a játékvezetőnek, melyik néző sértegette őt folyamatosan rasszista bekiabálásokkal.

A Real Madrid a héten kiesett a Bajnokok Ligájából, a bajnokságot már megnyerte a Barcelona, a csapat így a Király Kupa megnyerésével vigasztalódhat. Jelenleg a harmadik helyen áll a Real, megelőzte a fordulóban győztes Atlético Madrid.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!