Nemzetközi foci

Gyerekekkel fotózkodott a bajnok kapus, egy drukker megütötte

Matthias Hangst / Getty Images
Matthias Hangst / Getty Images

Már rég eldőlt a szerb labdarúgó-bajnokságban, hogy az aranyérem a Crvena Zvezdáé, így nem is rázta meg annyira a belgrádi csapatot, hogy szombaton csak 1-1-es döntetlent sikerült elérni a Radnicki vendégeként. A bajnokcsapat kapusa, a kanadai válogatottal a katari vébét is megjárt Milan Borjan ezúttal csak a cserepadról követte az eseményeket, majd a találkozót követően boldogan fotózkodott pár gyerekkel, ez viszont nem tetszett a lelátón helyet foglaló egyik szurkolónak, aki emiatt megütötte a kapust, és a szerb Sportal képei szerint voltak, aki be is mutattak Borjannak.

A játékos ezen annyira felbőszült, hogy elkezdett átmászni a kerítésen, fel a lelátóra, hogy kérdőre vonja a magukról feledkezett nézőket.

A szervezőknek aztán sikerült jobb belátásra bírni Borjant, aki így nem vett elégtételt, amivel egy nagyobb botrányt sikerült megelőzni.

A meccs összefoglalója:

A Crvena Zvezda egyébként dominálja a szerb szuperligát. A csapat sorozatban hatodik évben lett aranyérmes, a legutóbbi tíz szezonban pedig nyolcadik alkalommal végzett az első helyen. A szerb bajnok jelenleg közvetlenül a Bajnokok Ligája csoportkörébe jut, míg az ezüstérmes a BL-selejtező harmadik körében száll majd be. A második helyért még nyílt a csata, jelenleg a Topolya áll ebben a pozícióban.

Olvasói sztorik