Nemzetközi foci

„Letépem a fejed” – mondta Fernando Torres az ellenfél edzőjének, akivel együtt nyert vb-t és Eb-t

Oscar Gonzalez / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Oscar Gonzalez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Egy Real-Atlético mindig tüzes párosítás, akkor is ha az U19-es csapatok találkoznak egymással. A két utánpótláscsapat a Bajnokok Kupája nevű sorozatban mérkőzött meg, a Real kispadján Álvaro Arbeloa, az Atléticóén Fernando Torres ült. Ők ketten tagjai voltak a világ- és kétszeres Európa-bajnok spanyol válogatottnak, 2007 és 2009 között pedig mindketten a Liverpoolban légióskodtak.

A kezdőrúgás előtt meg is ölelték egymást, aztán a meccs előrehaladtával egyre feszültebb lett a hangulat. Az Atlético ledolgozta kétgólos hátrányát, közben Arbeloa összeszólalkozott az ellenfél kispadjával, és amikor a Real betalált, látványosan az atleticósok felé fordulva ünnepelt. Majd megismételte ezt a második Real-gól után is, és a két edző a végén már nem akart ölelkezni, mert összeszólalkoztak valamin, és Torres kicsit meg is lökte Arbeloát, akinek azt mondta, hogy letépi a fejét.

A bíró kiállította Torrest, akinek levonulás közben beszólt néhány drukker, erre ő egyiküknek azt felelte, hogy „megyek fel a lelátóra, bohóc!”

Olvasói sztorik