Nemzetközi foci

Messi kedvéért barcelonai legendákat is szerződtet a szaúdi élcsapat

Sebastian Frej/MB Media/Getty Images
Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

Lionel Messi elfogadja a szaúdi al-Hilal ajánlatát, közölte kategorikusan az El Chiringuito nevű spanyol focis tv-show közösségi oldal.

Az argentin zseninek meglehetősen viharos a viszonya jelenlegi klubjával, a Paris Saint-Germainnel, amin csak rontott legutóbbi botránya. Messi épp Szaúd-Arábiába utazott el engedély nélkül, amiért felháborodott a PSG és a csapat szurkolói is. A támadó nem is került a Troyes ellen 3-1-re diadalmaskodó csapatának keretébe, nyáron pedig szinte biztosan távozik. Kérői akadnak is szép számmal, az FC Barcelona mellett David Beckham Inter Miamija is csábítja, de a szaúdi al-Hilal egy brutális szerződéssel próbálja elcsábítani.

Az El Chiringuito információi szerint mindent bevetnek a szaúdiak, így azt találták ki, a pénzen kívül régi csapattársát, Sergio Busquetset is szerződtetik, sőt Jordi Albát is csábítják, ám neki szerződést kéne ehhez bontania nyáron a Barcával. A spanyolok szerint erre már Messi is rábólintott.

Messi Szaúd-Arábiába szerződése tél óta téma, mióta Cristiano Ronaldo az al-Nasszr játékosa lett. Először csak gúnyolódva kezdtek Messi-feliratú mezeket árulni a riválisnál, de egyre erősödtek a pletykák, hogy az al-Hilal tényleg rámegy a szabadon igazolható támadó leigazolására. Az elmúlt hetekben sokat közeledtek egymáshoz a felek és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg az al-Hilal futballistája lesz a világbajnok.

Olvasói sztorik