Nemzetközi foci

Dárdait a fontos bajnokiról kérdezték, szokatlan választ adott

Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images
Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images

Az, hogy nehéz helyzetben van a Hertha BSC, még egy viszonylag finom fogalmazás. A berlini csapat ugyanis úgy vág neki az utolsó fordulónak, hogy az osztályozót érő 16. helytől is hat ponttal elmaradva az utolsó a Bundesligában.

A hajrára ismét felkérték Dárdai Pált a csapat irányítására, a korábbi magyar szövetségi kapitány azonban egyelőre kettőből két vereségnél tart – előbb a Werder, majd a Bayern München ellen kapott ki a Hertha. A berliniek az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodhatnak bele szombaton, amikor otthon fogadják egyik riválisukat, a jelenleg még a vonal felett álló Stuttgartot.

A VfB a hét közben még kupaelődöntőt játszott, amit 3-2-re elveszített az Eintracht Frankfurt ellen. A sajtótájékoztatóján megkérdezték Dárdai Pált, hogy követte-e a történéseket. Dárdais választ adott.

Szerdán egész nap füvet nyírtam, ami elég fárasztó volt. Utána fröccsöt ittam, szivaroztam, megfürödtem. Az első félidőt megnéztem, de aztán elmentem lefeküdni. Megvan a magunk scouting hálozata, azon keresztül minden fontos információ elérhető

magyarázta az újságíróknak némi mosoly kíséretében Dárdai.

A Stuttgart után még a Köln, a Bochum és a Wolfsburg lesz a Hertha ellenfele a Bundesliga-szezonban.

Olvasói sztorik