Nemzetközi foci

Messiről kérdezték a PSG edzőjét, itt a reakciója

Antonio Borga/Eurasia Sport Images / Getty Images
Antonio Borga/Eurasia Sport Images / Getty Images

Lionel Messi a Paris Saint-Germain vezetőinek beleegyezése nélkül utazott el Szaúd-Arábiába – az ország nagykövete – amiért a klub két hétre felfüggesztette az argentin világbajnokot, aki erre az időre fizetést sem kap, és nemhogy meccsen nem játszhat, de még az edzéseket sem látogathatja. Mindezt akkor, amikor a bajnoki hajrá kezdődik, a PSG pedig botladozik, bár még így is öt pont az előnye.

A párizsiak a hétvégén a Troyes vendégeként lépnek pályára, ennek apropóján tartott sajtótájékoztatót Christophe Galtier, a csapat vezetőedzője. Természetesen Lionel Messiről is kérdezték.

A hét elején közölte velem a vezetőség a döntést, hogy felfüggesztik Leót. Innentől kezdve vállalom a felelősségét annak, hogy nem kommentálom a történteket

adott semmitmondó választ Galtier, aki annyit hozzáfűzött, az még elválik, mikor tér vissza az argentin, ami utalás lehet arra is, hogy Messi a hírek szerint a nyáron elhagyja a csapatot.

A PSG-t mostanában sorban érik a botrányok, maga Galtier is balhéba keveredett, igaz, még a korábbi klubja, a Nice kapcsán, rasszizmussal vádolták meg. Kikérte magának mindezt, és nem kíván további nyilatkozatot adni az ügyben.

Olvasói sztorik