Nemzetközi foci

Bepörögtek a PSG-ultrák, Messit anyázták és elmentek Neymar házához is

Franck Fife / AFP
Franck Fife / AFP

A bajnoki hajrára fenekestül felfordult mindent a Paris Saint-Germainnél. A klubvezetés felfüggesztette két hétre az engedély nélkül Szaúd-Arábiába utazó Lionel Messit, aki így két bajnoki meccset is kihagy, miközben a hírek arról szólnak, az argentin a nyáron el is hagyja a csapatot.

Az újabb PSG körüli botrány a jelek szerint már sok volt az ultráknak is, akik szerdán kifejezték nemtetszésüket. Elmentek a klub székháza elé, ahol anyázva szidták Messit, akit nem akarnak többet a csapatban látni, de kapott a kritikából a vezetőség és Neymar is.

És itt nem álltak meg, ugyanis páran odamentek a brazil támadó háza elé, és azt skandálták, hogy takarodjon.

A műtétje után lábadozó Neymar is az Instagramon jelezte is, amikor az ultrák már elhagyták a házát. „Épp most mentek el az ajtómból” – írta egy sírós emoji kíséretében.

A PSG a szezonban elbukott a Bajnokok Ligájában és a Francia Kupában is, míg a bajnokságban öt fordulóval a vége előtt öt pont az előnye. Egyedül a szuperkupát sikerült behúznia Christophe Galtier csapatának – és ha már szóba került az edző, nemrég ő is egy botrány középpontjába került.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik