Nemzetközi foci

„Nem vagyunk rabszolgák” – visszavonulással fenyeget a román foci fenegyereke

VI Images via Getty Images
VI Images via Getty Images
Öt fordulóval a felsőházi rájátszás vége előtt ötpontos hátrányban van az FCSB labdarúgócsapata a listavezető Farul Constanta mögött a román labdarúgó-bajnokságban. A vasárnapi, Rapid elleni 1-0-s vereséget követően a klub tulajdonosa, Gigi Becali bejelentette, elege volt és kiszáll a futballból. Hogy tényleg így tesz-e, nem tudni – párszor már belengette a visszavonulását, igaz, ilyen kirohanást talán még sohasem produkált.

„Szerettem volna tudatni, hogy ezúttal tartom a szavam. Ez az utolsó sajtótájékoztatóm. A meccsen történtek után úgy döntöttem, hogy… kész! Végeztem! Elhagyom a futballt, nem érdekel többé” – nyilatkozta, célozva a Rapid elleni bajnoki játékvezetőjének ténykedésére.

A Csakfoci.hu által észrevett nyilatkozatban azt is kijelentette, ha valaki ad neki 25 millió eurót, másnap odaadja a csapatot.

„Aláírtam a kilépésemet minden pozícióból a klubnál, mindenhonnan, ami az FCSB képviseletét jelenti. Valeriu Argaseala elnök sem fog többé részt venni az üléseken.

Nem vagyunk rabszolgák! Ez zsarnokság, nem bírom a zsarnokságot! Nincs itt mit keresnem. Legyőztek!

Az egykori román sikercsapat, a Steaua utódja 2015 óta nem nyert bajnoki címet, az azóta megrendezett hét idényben hatszor is második lett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik