Nemzetközi foci

„A magyar hős” újra százszázalékos edzésmunkát végezhet

Teljes értékű edzésmunkát végzett csütörtökön a csapattársaival együtt Schäfer András, a német labdarúgó-bajnokságban harmadik helyen álló Union Berlin magyar válogatott játékosa.

A fővárosi együttes a közösségi médiaoldalain számolt be – néhány fotóval illusztrálva – a 23 éves középpályás visszatéréséről.

A bejegyzés alatt található hozzászólások egyértelműen azt jelzik, a szurkolók örülnek a magyar válogatott labdarúgó visszatérésének. Akadt köztük olyan, aki azt posztolta:

A magyar hős. Köszönjük futball istenünknek.

A 22-szeres válogatott játékos lábát fáradásos törés miatt novemberben megműtötték, majd január végén a Werder Bremen elleni bajnoki mérkőzésen csereként tért vissza a csapatba. Pár nappal később már kezdőként lépett pályára a Hertha BSC elleni győztes találkozón, de a szünetben újabb sérülés miatt le kellett cserélni. Azóta nem játszott.
Schäfer március végén a közmédiának azt mondta, egyre jobban van a lába és reményei szerint a bajnokság hátralévő fordulóiból az utolsó hat-hétben már a szakmai stáb rendelkezésére állhat.

A német bajnokságból hat kör van hátra, az Union vasárnap a Borussia Mönchengladbach vendége lesz a 29. fordulóban.

Olvasói sztorik