Nemzetközi foci

Jó hír Marco Rossinak, hónapok után visszatért a középpályás

Zac Goodwin / PA Images via Getty Images
Zac Goodwin / PA Images via Getty Images

Callum Styles, a Milwall tízszeres magyar válogatott labdarúgója kedden lépett először pályára januári combsérülése után, írja az MTI.

Az angol másodosztályban az ötödik helyen álló klub hivatalos beszámolója szerint a 23 éves középpályás a 75. percben csereként állt be a tabellán 15. Birmingham City ellen, ekkor csapata kisebb meglepetésre már 1-0-s hátrányban volt. Stylesnak nyolc perccel a rendes játékidő vége előtt volt egy távoli lövése, amit védett a kapus, majd Etheridge (aki az első félidőben csereként állt be) a kipattanó után is bravúrt mutatott be.

Styles kölcsönben játszik a londoni klubnál, amelynél legutóbb január 21-én a Cardiff elleni 1-0-s győzelemmel végződő mérkőzésen lépett pályára. A meccset követő edzésen úgy érezte, valami nincs rendben a combjával, ezért orvosi vizsgálatok vártak rá, amelyek során kiderült: a tavaly honosított futballista sérülése komolyabb, mint azt elsőre gondolták.

Ezért kénytelen volt kihagyni márciusban a válogatott észtek elleni felkészülési mérkőzését, majd a bolgárokkal szembeni Eb-selejtezőt. A magyar csapat legközelebb júniusban lép pályára, előbb Montenegróba látogat, majd Litvániát fogadja.

Olvasói sztorik