Nemzetközi foci

Pucér hátsójukat mutatták a vendégszurkolók a hazaiak büntetőjénél

Bár matematikailag még nem, az eddig mutat teljesítmény láttán egyértelmű, hogy az Angers labdarúgócsapata elbúcsúzik a francia élvonaltól. A Ligue 1 sereghajtója 31 mérkőzésen mindössze háromszor nyert, ötször játszott döntetlent, és jelenleg 17 pont a hátránya a bennmaradást jelentő 16. helyhez képest.

A csapat vasárnap nagy lehetőséget szalasztott el, úgy kapott ki 2-1-re a Clermont otthonában, hogy egy teljes félidőt emberelőnyben futballozott, de nem tudott betalálni.

A mérkőzésen egyébként elképesztő jelenetek is lejátszódtak, a vendégszurkolók több mint 370 kilométert utaztak, hogy győzelemhez segítsék a kedvenceket, és amikor a verbális lehetőségek tárháza kifogyott, jöhetett egy kis mutogatás.

A vendégek ugyan a 28. percben megszerezték a vezetést, de öt perc múlva a Clermont büntetőhöz jutott. Akkor a kapu mögött álló drukkerek egyszerűen letolták a nadrágjukat, és a csupasz hátsójukkal akarták megzavarni Grejohn Kyeit.

A látvány azonban nem tántorította el a hazaiak játékosát, aki nem hibázta el a tizenegyest (az eset itt tekinthető meg).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik