Nemzetközi foci bajnokok ligája

Merész tippel jelentkezett a Chelsea elnöke a Real elleni BL-meccs előtt

JUSTIN TALLIS / AFP
JUSTIN TALLIS / AFP

A nehéz időszakot élő Chelsea alaposan belehúzott: a Graham Pottert menesztő, majd a szezon végéig Frank Lampardot kinevező londoni klub ugyanis a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc között a címvédő Real Madriddal találkozik.

A felek tavaly is ebben a szakaszban futottak egymásbe, akkor a Real Karim Benzema mesterhármasával nyert a Stamford Bridge-en,

hogy aztán a visszavágón az akkor még Thomas Tuchel által irányított angolok a 75. percben továbbjutásra álljanak. Rodrygo révén a spanyolok kiharcolták a hosszabbítást, ahol Benzema lőtte tovább a csapatát.

Hogy a Chelsea öltözőjében milyen a hangulat a mostani párharc madridi felvonása előtt, azt nem tudjuk, de a tulajdonos, az amerikai Todd Boehly felettébb optimistán várja a meccset, ugyanis azt tippelte, 3-0-ra nyer majd a csapata.

A 49 éves üzletember azt is elmondta, semmit nem bánt meg, amióta a Chelsea elnöke lett, és abszolút bizakodó, mivel hosszútávú projektről van szó.

„Nagyon izgatottak vagyunk a mostani meccsel és a jövővel kapcsolatban is. Hogy milyennek látom a klub jövőjét? Fényesnek” – fogalmazott Boehly.

A Real-Chelsea meccs 21 órakor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti.

Kapcsolódó
Majdnem egy éve tart, ám valójában még el sem kezdődött a Boehly-korszak a Chelsea-nél
Május végén lesz egy éve, hogy a Todd Boehly-féle konzorcium átvette a Chelsea irányítását Roman Abramovicstól. Azóta két edzőt menesztettek, 600 millió fontért érkeztek játékosok. A Boehly-éra viszont ténylegesen még el sem kezdődött.
Olvasói sztorik