Nemzetközi foci

Kizárhatják a keretből az edzőjével üvöltöző Juve-játékost

Marco BERTORELLO / AFP
Marco BERTORELLO / AFP
Nincs béke a Juventusnál a Sporting elleni csütörtöki Európa Liga-negyeddöntő előtt, hétfőn állítólag Leandro Paredes keményen kiosztotta Massimiliano Allegri edzőt, majd nem jelent meg a csapat hagyományos ünnepi grillpartiján.

Az argentinok 52-szeres válogatott, világbajnok középpályása tavaly augusztusban Allegri kifejezett kérésére került a torinóiakhoz, akik a végleges megvásárlás opciójával egy évre kölcsönvették a Paris Saint-Germaintől.

Ehhez képest a labdarúgó eddig 25 tétmérkőzésen mindössze 1086 percet kapott és egy gólig jutott, legutóbb szombaton, a Lazio elleni 2-1-es vereség alkalmával is csak a 63. percben állt be.

Egyre inkább reménytelennek érezhette a helyzetét, ugyanis a hétfői edzésen nagyon dühösen jelent meg, volt egy összecsapása Wojciech Szczesny kapussal, majd az öltözőben emelet hangon vitatkozott Allegrivel, akin számon kérte a mellőzését, elsősorban azt, hogy miért csak öt alkalommal tette a kezdőcsapatba.

Miután kiélte dühét, már az autogramosztásra sem ment ki a szurkolókhoz, és kihagyta a hagyományos húsvéthétfői ebédet, ahol a játékosok a családjaikkal együtt grilleznek laza légkörben.

A La Gazzetta dello Sport szerint az, hogy a nyáron visszatér a PSG-hez, szinte biztosra vehető, kérdés, Allegri miként értékeli a kirohanását és egyáltalán számít rá a továbbiakban, vagy kizárja a keretből.

Olvasói sztorik