Nemzetközi foci

Gúnyosan megtapsolta a rivális drukkereit a PSG edzője

Jean Catuffe / Getty Images
Jean Catuffe / Getty Images
Lionel Messi gólt lőtt és gólpasszt adott, nyert a PSG.

Két vereség után tudott újra nyerni a bajnokságban a PSG, amely Lionel Messi és Sergio Ramos góljával győzött 2-0-ra Nizzában. Már csak azért is fontos volt ez a siker, mert a Lens győzelemmel kezdte a fordulót, de a párizsiak sikerével visszaállt a két csapat közt a hatpontos különbség.

A meccs sztorija az volt, hogy Christophe Galtier visszatért korábbi csapatához. Az 56 éve szakember, aki 2021-ben bajnoki címhez segítette a Lille-t, a 2021-22-es szezonban dolgozott a Nice-nél, amellyel bejutott a Francia Kupa döntőjébe, míg a bajnokságban az ötödik helyen zárt.

A nizzai drukkerek fogadtatása nem volt barátságos, ugyanis egy Galtier édesanyját becsmérlő molinót feszítettek ki. Az edző emiatt gúnyosan megtapsolta a hazai szurkolókat a lefújás után, ami után két korábbi játékosa is kérdőre vonta.

„Hogy miért reagáltam így? Látták a molinót? Elolvasták mi volt ráírva? Édesanyám 83 éves, épp legyőzte a rákot. Bármit is gondolnak az emberek, az a munka, amit elvégeztem az előző szezonban az oka annak, hogy a nizzaiak európai kupameccseket nézhettek” – mondta később a sajtótájékoztatóján Galtier.

A PSG győzelme:

Olvasói sztorik