Nemzetközi foci

A 89. percben még két góllal vezetett a Sevilla, mégsem nyert

YouTube
YouTube

A Sevilla hiába vezetett emberhátrányban, végül csak 2-2-es döntetlent játszott otthon a Celta Vigóval a La Liga 28. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

A hazaiaknak borzasztóan kezdődött a mérkőzés, mert Papa Gueye a 18. percben rálépett ellenfele lábára, amiért megkapta a második sárga lapját, vagyis több mint 70 percen át emberelőnyben játszottak a vendégek. Néhány veszélyes akciót követően ennek ellenére is a Sevilla szerzett vezetést Youssef En-Nesyri fejesgóljával. Marcos Acuna a hajrában lőtt bombagólt, így 2-0-ra vezetett már a Sevilla, de újabb fordulat állt be a meccsbe.

Előbb a 89. percben Miguel Gutiérrez belsőzött okosan a bal alsóba, majd a 93. percben Goncalo Paciencia fejelt gólt, így döntetlenre mentette a meccset a Celta Vigo. A Sevilla négy perc alatt mindent elbukott, ráadásul Acuna valami olyan gorombaságot mondott, amiért a játékvezető azonnal felmutatta a piros lapot. Az összefoglalót ide kattintva lehet megnézni.

A Sevilla ezzel öt pontra növelte az előnyét a kieső helyen álló Espanyol, Almería kettőshöz képest, de a riválisok csak hétvégén lépnek pályára a fordulóban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik