Nemzetközi foci

Ádám Martin szülei tíz órát repültek, hogy lássák a fiukat játszani, de a csatárt sérülés miatt le kellett cserélni

Ulszan Hyundai / Facebook
Ulszan Hyundai / Facebook

2-1-es győzelmet aratott szombaton az Ulszan Hyundai a dél-koreai bajnokságban, és három bajnokit követően Ádám Martin is helyet kapott a kezdőben. Csakhogy még az első félidőben, a 44. percben le kellett cserélni, ugyanis az első hírek szerint bokasérülést szenvedett, amikor egy labdáért harcolt. Csapata 2-0-ra vezetett, amikor elhagyta a pályát.

A szüleim több mint tíz órát repültek, hogy láthassanak

–  idézi a Nemzeti Sport a spotvnews.com-nak nyilatkozó Ádám Martint, aki a cikk szerint egy dobozba is belerúgott a lecserélése után dühében az öltözőfolyosó felé menet. A cikk egyébként azt is megjegyezi, hogy a játékos szülei nemcsak Dél-Koreában járnak először, de külföldre is először utaztak.

Bár az első hírek bokasérülésről írtak, Papp Gábor, a játékos menedzsere a közmédiának elárulta: Ádámnak a vádlija sérült meg.

Papp Gábor megjegyezte, egyelőre úgy tűnik, nincs komoly baj, azonban a pontos diagnózis csak a vasárnap vagy azt követően sorra kerülő újabb vizsgálatok után várható.

Az Ulszan eddig hasít a bajnokságban, hat bajnokijából hatot nyert meg, 13 gólt szerzett és csak négyet kapott. Ádám Martin kétszer volt a kezdőben, mindkétszer lecserélték, háromszor pedig a kispadról állt be, míg egyszer nem került meccskeretbe. A válogatottban két meccsen két gólt is szerző csatár a bajnokságban egyelőre nem talált be.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik