Nemzetközi foci

„Nem vagyok biztos, hogy a szurkolók örülnének Csercseszovnak”

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Ahogy lenni szokott, időről időre felröppennek a pletykák Sztanyiszlav Csercseszov esetleg hazatéréséről, és orosz szerepvállalásáról. A Ferencváros orosz edzőjét ezúttal a Dinamo Moszkvával hozták hírbe pletykaszinten, de a klub egykori válogatott csatára, Vlagyimir Granat szerint lehet, nem lenne jó ötlet az ő kinevezése.

A Dinamót tavaly nyár óta az egykori Chelsea-játékos és Fulham-edző Slavisa Jokanovic irányítja, több-kevesebb sikerrel. A csapat jelenleg az 5. helyen áll hazája bajnokságában, ugyanakkor kedden tizenegyesekkel elbukta a másodosztályú Akron elleni kupaelődöntőt.

A helyi sajtó szerint a szerb szakembert honfitársa, a korábban a Fehérvárt és a Lokomotiv Moszkvát is irányító Marko Nikolic, vagy a ferencvárosi Sztanyiszlav Csercseszov követheti a poszton.

„Nikolics és Csercseszov is megfelelne a Dinamónak, hiszen korábban már megmutatták, mire képesek az orosz ligában.

De nem vagyok benne biztos, hogy a Dinamo-szurkolók örülnének Csercseszovnak, és az sem világos, hogy a csapat hogyan fogadná

nyilatkozta a korábbi orosz válogatott csatár, Vlagyimir Granat.

„Megvannak a maga edzésmódszerei, abban biztos vagyok, hogy a munkája meghozná az eredményt. De a csapatnak most van vezetőedzője” – tette hozzá.

Olvasói sztorik